Logo

Keshet Atelier

Website: www.keshet-atelier.nl • Home
  Over Keshet Atelier
  Kontaktgegevens
  Routebeschrijving

 • Banieren
  Voorbeelden banieren
  Proclamaties
  Uw eigen banier

 • Vlaggen
  Voorbeelden vlaggen
  Betekenis van de kleuren
  Uw eigen vlag

 • Kanselkleden
  Voorbeelden kanselkleden
  Kleuren kerkelijk jaar
  Uw eigen kanselkleed

 • Onderwijs
  Bijbelse onderbouwing
  Betekenis van de kleuren
  Lezingen en workshops

 • Shop
  Vlaggen (shop)
  Banieren (shop)
  Kanselkleden (shop)

Evenementen, Workshops, Lezingen en Proclamaties

Wilt u voor een evenement of dienst 'iets doen' met vlaggen en/of banieren? Wij kunnen met u meedenken en er er samen een succes van maken. Keshet Atelier kan u op verschillende manieren van dienst zijn. Hieronder een paar voorbeelden van de vele mogelijkheden.

Lezing in Hardenberg

Lezing in Hardenberg

Evenementen

Onze vlaggen, banieren en overige creaties hebben meermalen evenementen ondersteund. Bijvoorbeeld het 'Israël weekend' op de Betteld (Zelhem) waar wij tevens workshops mochten verzorgen. Een ander voorbeeld is het gebruik van onze grote kroon tijdens profetische dansconferenties en de landelijke nacht van gebed.

Workshops

Wij kunnen ook workshops organiseren rondom het thema vlaggen en banieren. Dit kan bij u op locatie of in onze eigen locatie te Zaandam (voor kleine groepen). Afhankelijk van de beschikbare tijd en doelgroep kan een workshop bestaan uit een of meerdere onderdelen (van elk 1 a 1,5 uur).

Proclamaties

Vlaggen en banieren zijn ook heel geschikt voor gebruik voor proclamaties tijdens een dienst of conferentie. Klik hier voor meer over deze proclamaties

Lezingen

We hebben lezingen verzorgd voor heel uiteenlopende doelgroepen (bijv. kerkelijke groep, senioren groep). Maar ook tijdens conferenties (zoals het loofhuttenfeest van stichting Moadiem) hebben we lezingen verzorgd.

Er kan voor worden gekozen om een lezing toe te spitsen op een Bijbels thema (bijv. aanbidding) of op een meer praktisch onderwerp (bijv. hoe maken we vlaggen, technieken voor banieren, etc).

Kerkdiensten

Voor speciale thema diensten kunnen we de aankleding met vlaggen en banieren verzorgen. Maar ook met andere atributen zoals een grote menora tijdens een loofhuttenfeestdienst in de Levend Evangelie Gemeente (Aalsmeerderbrug).

Ook het verzorgen van een preek is mogelijk. Het uitganspunt (tekstgedeelte) en/of thema kunnen door u worden aangegeven. Een voorbeeld preekthema uit het verleden: "Israël, banier voor de volken (Mat. 24, Jes. 12, Aliyah)".