Logo

Keshet Atelier

Website: www.keshet-atelier.nl • Home
  Over Keshet Atelier
  Kontaktgegevens
  Routebeschrijving

 • Banieren
  Voorbeelden banieren
  Proclamaties
  Uw eigen banier

 • Vlaggen
  Voorbeelden vlaggen
  Betekenis van de kleuren
  Uw eigen vlag

 • Kanselkleden
  Voorbeelden kanselkleden
  Kleuren kerkelijk jaar
  Uw eigen kanselkleed

 • Onderwijs
  Bijbelse onderbouwing
  Betekenis van de kleuren
  Lezingen en workshops

 • Shop
  Vlaggen (shop)
  Banieren (shop)
  Kanselkleden (shop)

Uw eigen banier

Banier: Jerusalem, city of God

Banier: Jerusalem, city of God

Onze banieren zijn geen massaprodukt. Er is dan ook niet èèn hetzelfde. Elke banier is uniek en speciaal gemaakt naar wens van de opdrachtgever. Het kopen van een banier is dan ook een dynamisch en interactief process dat wij samen met u doorlopen.

Indien u interesse heeft om een banier door ons te laten vervaardigen, neem dan kontakt met ons op en maak ons uw wensen bekend. In het eerste (vrijblijvende) gesprek gaan wij inventariseren wat uw wensen zijn en laten u weten wat onze mogelijkheden zijn. Op basis van uw wensen (kleuren, afmetingen, wensbedrag) en ideeen (Bijbeltekst, gedachte, beeld) maken we een aantal verschillende ontwerpen die wij aan u voor leggen (opsturen per email).

Omdat de uitvoering van banieren sterk kunnen verschillen (qua gebruikte stoffen, band en ornamenten) is het niet mogelijk om standaard prijzen op onze website te plaatsen. Op het moment dat het (redelijk) duidelijk is wat uw wens is, is het mogelijk een prijs vast te stellen. Daarna plaatst u de (definitieve) bestelling.

Omdat al onze banieren handwerk zijn en vaak speciale of moeilijk verkrijgbare onderdelen bevatten, is het belangrijk rekening te houden met een doorlooptijd van minimaal 1 maand.

Meer over banieren


» Voorbeelden van banieren
» Bijbelse onderbouwing banieren en vlaggen
» Proclamaties met banieren en vlaggen